Undervisning

logo 7jpg
Klubben spiller 3 turneringsdage om ugen i bridgelokalerne Østergade 23 A, Grenå.

Bridge 82 tilbyder hvert år begynderundervisning. Undervisningen starter den første onsdag i september og slutter ved udgangen af marts. Der undervises efter

lærebøgerne "Spil bridge 1 og 2", der giver en pædagogisk og grundig indføring i bridgens verden.

Bridge er et stikspil ligesom whist og hjerterfri, men det er ingen betingelse for deltagelse, at man tidligere har spillet kort, ligesom det heller ikke er nødvendigt at tilmelde sig med en makker.

Du vil opleve bridge som et udfordrende, spændende og varieret spil, hvor alle uanset færdigheder, alder og baggrund kan deltage, og hvor der skabes nye sociale kontakter.

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen i Bridge 82. Er man først kommet i gang med spillet, har man fornøjelse af det resten af livet. Du bliver aldrig helt udlært, men det er altid muligt at finde spillere på samme niveau at hygge sig med og konkurrere imod. Vi kan garantere for, at bridge er morsomt. Prøv bare at spørge nogen, der allerede spiller!

Undervisningen foregår hver onsdag Østergade 23 A, Grenå fra kl. 19 til ca. kl. 22 efter følgende model: Først er der teori i ca. en time, hvor sidste uges stof repeteres, og hvor nyt stof gennemgås. Resten af tiden spilles med pakkede kort, således at spillenes forløb svarer til det gennemgåede stof.


Yderligere oplysninger kan fås hos

formand Inger Mortensen tlf. 86 33 24 56 eller 61 71 24 56

eller hos

underviser Jørgen Leth-Espensen tlf. 30 49 18 58.

Du kan allerede nu tilmelde dig undervisningen hos ovennævnte.

Vel mødt.